Nadal razočarao Vilandera

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 16:29

Nadal razočarao Vilandera

Bivši teniser, a sada stručni konsultant Eurosporta, Mats Vilander, ne može da razume razloge zbog kojih je Rafael Nadal odustao od Vimbldona.

"Bik sa Maljorke" je odlučio da nakon poraza u polufinalu Rolan Garosa od Novaka Đokovića, otkaže nastup u Londonu, ali i u Tokiju na Olimpijskim igrama.

Vilander smatra da je Španac mogao da igra na Vimbldonu.

"Mogu da razumem da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Igre predstavljaju fizički rizik zbog činjenice da dolaze nešto pre US opena, što mu je jedan od glavnih ciljeva ove sezone. Ipak, razočaran sam što je Nadal odlučio da ne igra na Vimbldonu. Pretpostavljam da ima dobar izgovor. Ne bi to učinio tek tako", rekao je Vilander za "Marku".

Nadal je zlato na Igrama osvojio u Pekingu 2008, dok je na terenima Ol Ingland klaba trijumfovao dva puta, 2008. i 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.