Izvor: RTS, 04.Avg.2020, 20:48

Nadal "prelomio" - ne igra na Ju-Es Openu

Španski teniser Rafael Nadal odlučio da ne putuje u SAD i ne zaigra na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Amerike.
Španac je putem društvenih mreža saopštio da neće igrati na ovogodišnjem Ju-Es Openu. 

"Dugo sam razmišljao i odlučio da ne učestvujem na ovogodišnjem Ju-Es Openu. Situacija sa koronavirusom je veoma komplikovana svuda u svetu, izgleda da i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije pod kontrolom. Ovo je odluka koju nisam želeo da donesem, ali sam odlučio da pratim srce", poručio je Nadal.
Grend slem turnir u Njujorku će propustiti i najbolja teniserka sveta Ešli Bartli. 
Danas je otkazan masters u Madrudu, koji je bio planiran za septembar
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Definitivno, prvi gren slem bez Rodžera i Rafe u ovom milenijumu!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020

Rafael Nadal će definitivno propustiti US open...Jedan od četiri najbitnija turnira na svetu će proći bez Rodžera Federera i Rafaela Nadala...Španski teniser i trenutno svetski broj 2 je objavio ono što se očekivalo, da će propustiti ovaj gren slem kako bi se pripremio za sezonu na šljaci....."Posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.