Nadal posle velike borbe u trećem kolu

Izvor: Beta, 21.Jan.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal posle velike borbe u trećem kolu

MELBURN, 21. januara 2015. (Beta) - Španski tensier Rafael Nadal plasirao se u sredu u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u drugom kolu posle velike borbe i četiri sata i 13 minuta igre savladao Ameikanca Tima Smičeka sa 3:2 u setovima.

Španac je po setovima trijumfovao sa 6:2, 3:6, 6:7, 6:3, 7:5, a u odlučujućem setu je do jedinog brejka došao u 11. gemu.

Smiček, 112. teniser sveta na ATP listi, je pružio veliki otopor Špancu, ali u petom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << setu nije uspeo da mu ozbiljno pripreti na servisu, te nije priredio veliko iznenadjenje na prvom gren slemu sezone.

Amerikanac je imao 64 direktno osvojena poena, naspram 43 Nadala, a Španac je imao i 53 neiznudjene greške, dok je Smiček zabeležio tri manje.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nadal jedva sa kvalifikantom

Izvor: RTS, 21.Jan.2015

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u drugom kolu posle velike borbe i četiri sata i trinaest minuta igre savladao Amerikanca Tima Smičeka sa 3:2. . Španac je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.