Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 21:40

Nadal posle velike borbe savladao Sinera, poznati svi parovi osmine finala u Rimu

Rafael Nadal u dva seta (7:5, 6:4) savladao Janika Sinera i plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu. Poznati su svi parovi osmine finala, a svi dueli na programu su u četvrtak.
Nadal je do pobede nad mladim Italijanom došao posle velike borbe i više od dva sata tenisa na Centralnom terenu teniskog kompleksa "Foro Italiko".

U meču je viđen neočekivano veliki broj brejkova, a ma kraju je presudilo iskustvo "bika sa Majorke", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa će Španac igrati u osmini finala tunrira koji osvajao devet puta ukarijeri.
U prvom setu viđeno je čak pet brejkova, a odlučujući je napravio Nadal u 12. gemu, pa je prvi deo igre osvojio rezultatom 7:5.
Prvi brejk u drugom delu igre napravio je 19-godišnji Italijan, ali je Nadal odmah uzvratio udarac, a onda još jednom oduzeo servis rivalu u desetom gemu, za konačan trijumf.
Nadal će u osmini finala igrati protiv Denisa Šapovalova, koji je u dva seta bio polji od Stefana Travalje.
Poznati su svi učesnici osmine finala na Mastersu u Rimu, a borbe za četvrtfinale na programu su u četvrtak.
Parovi osmine finala:
Đoković - Davidovič-Fokina
Beretini - Cicipas
Tim - Sonego
Bautista-Agut - Rubljov
Ože-Alijasim - Delbonis
Opelka - Karacev
Zverev - Nišikori
Nadal - Šapovalov
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal u osmini finala Rima

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2021

Drugi reket svijeta Rafael Nadal uspio je da se plasira u osminu finala Mastersa u Rimu pošto je u dva seta savladao mladu nadu svjetskog tenisa, Janika Sinera sa 7:5, 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.