Nadal odlazi iz Španije – sa specijalnim gostom se sprema za Australiju

Izvor: B92, 03.Dec.2023, 21:04

Nadal odlazi iz Španije – sa specijalnim gostom se sprema za Australiju

Španski teniser Rafael Nadal uveliko se priprema za povratak na Tur, gde ga nije bilo od januara i Australijan opena.

"Bik sa Majorke" je u Melburnu povredio kuk, imao je i operacije, ali će se na terenu naći u prvoj nedelji 2024. godine na turniru u Brizbejnu.

Nadal će naredne nedelje otići u Kuvajt, gde će se na terenima svoje akademije, zajedno sa mladim Francuzom Arturom Fisom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji će biti njegov gost, pripremati za novu sezonu, piše "As", pozivajući se na svoje izvore.

"Daću sve od sebe i pokušaću da ne izgorim u želji. Maksimalno ću iskoristiti priliku. Voleo bih da igram protiv njega u finalu Rolan Garosa. Ako bih ga zaustavio u mojim godinama, bilo bi dobro", rekao je Fis, koji je u subotu izgubio NextGen finale od našeg Hamada Međedovića.

Taj kompleks u Zahri, gde je smeštena i akademija, prostire se na 130.000 kvadratnih metara, ima 15 zatvorenih i otvorenih terena, bazen, teretanu, terene za padel i skvoš, saluza boks i hotel od 300 soba.

Rafa će tamo provesti nekoliko dana pre nego što krene put Brizbejna, gde nije igrao od 2017. godine, kada je ispao u četvrtfinalu od Miloša Raonića.

Nadal će pripreme u Kuvajtu nakratko prekinuti tokom Božićnih praznika, koje će provesti na Majorki sa svojom porodicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.