Nadal o Novakovom dželatu De Minoru: Jednog dana biće najbolji

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 19:17

Nadal o Novakovom "dželatu" De Minoru: Jednog dana biće najbolji

Aleks de Minor je u sredu pobedio Novaka Đokovića na Junajted kupu, a to nije promaklo Rafaelu Nadalu.

Španac se plasirao u četvrtfinale turnira u Brizbejnu pobedom nad Džejsonom Kublerom od 6:1, 6:2.

I naredni protivnik biće mu teniser iz Australije, u pitanju je Džordan Tompson, pa je to iskoristio da priča i o igračima iz te zemlje.

"Mislim da je De Minor sada igrač koji je veoma blizu Top 10, ne vidim da je daleko od toga da se bori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za važne pehare. Napredovao je poslednjih godina, bio je u stanju da nanese veću štetu protivnicima nego ranije, to je uspevao još prošle godine", kaže Nadal.

Kaže da ne treba bitinuti za tenis u Australiji.

"Nemam baš sve informacije, kako bih mogao do detalja da analiziram situaciju, ali vidim Aleksa kao najboljeg jednog dana. Nik Kirjos ne igra, tako je kako je. Mene čeka težak protivnik u vidu Džordana Tompsona, on je u stanju sjajno da servira i solidan je sa osnovne linije, a zna kako i da napadne na mreži. To će za mene biti važan test, nadam se da ću biti u stanju da igram dobar tenis", zaključio je Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.