Nadal o Đokovićevim imitacijama i odnosu sa Federerom

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 18:14

Nadal o Đokovićevim imitacijama i odnosu sa Federerom

Rafael Nadal govorio je odnosu sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom.

U intervjuu za italijanski list Korijere dela Sera, teniser sa Majorke dotakao se svojih najvećih rivala.

Dugo se spekulisalo da je Nadal u tihoj svađi sa Federerom, ali je Španac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to demantovao.

"On je moj veliki rival. To je koristilo obojicu, pa i tenisu. Podelili smo deo života. U nečemu smo slični, ali i dosta drugačiji po pitanju karaktera, načinu života i kulturi".

Usledilo je i pitanje da li je tačno da se njihov odnos promenio na bolje kada je Nadal pristao da u Južnoj Africi igra humanitarni meč u organizaciji Federera i postave rekord.

"Ništa se nije promenilo, odnosi su već bili dobri. U suprotnom, nikada ne bih prihvatio taj poziv. Otišao sam kod njega u Švajcarsku, a onda i u Afriku da igram za njegovu fondaciju", rekao je Nadal.

Objasnio je i koliko ceni Švajcarca.

"Rodžer Federer je jedan od najvećih igrača u istoriji sporta".

A Đoković? Upitan je da li je tačno da se uvredio kada ga je imitirao prvi teniser sveta.

"Ne! Nikada to ne može da me uvredi", zaključio je Nadal.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.