Nadal ne misli na penziju: Daću sebi priliku da više uživam

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 16:19

Nadal ne misli na penziju: Daću sebi priliku da više uživam

Rafael Nadal i Karlos Alkaras stigli su u Las Vegas gde će od 22 časa igrati egzibicioni meč.

Za Nadala, ovaj meč je prvo pojavljivanje na terenu posle prve nedelje januara kada je posle plasmana u četvrtfinale u Brizbejnu, odustao zbog povrede.

Posle toga ga nije bilo na Australijan openu, ali čini se da je sada sve u redu.

Nadal je zalečio povredu članka koju je zadobio tokom prve nedelje sezone.

Iako se sve vipe priča o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovom skorom povlačenju, bivši broj jedan kaže da za sada ne razmišlja o tome.

"Život vam pokazuje put. Kako sam zamišljao oproštaj? U prvo vreme, nisam ni mislio o tome, jer bi to značilo da sam bliže tome. To nisam imao na umu. Voleo bih svakako da kažem zbogom, da se takmičim i uživam na terenu. Hoće li biti tako ili ne pokazaće vreme. Očigledno je da su mi protekli meseci i nedelje pokazali da je sve komplikovano. Ima treutaka kada je teško rukovoditi svime. Pre dve nedelje kad nisam mogao da odem u Dohu, bio je to novi udarac, ali tu smo gde smo. Daću sebi priliku da malo više uživam u svemu", kaže Nadal.

Otkrio je i kakav mu je plan narednih nedelja i meseci.

"U ovom trenutku, razmatram da igram u Indijan Velsu. Voleo bih da igram i u Monte Karlu. U ovoj tački karijere, moram da analiziram kako sam u svakom trenutku, kako se osećam i gde najviše želim da igram. Trudiću se da uradim ono što je bolje za mene, da ispunim svoje ciljeve uz neke šanse. Želim da radim stvari koje sam oduvek voleo. Želim da budem srećan", zaključio je Rafa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rafa u Vegasu i ne misli na penziju: Želim da uživam

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2024

Španski teniser Rafael Nadal i Karlos Alkaras stigli su u Las Vegas gdje će od 22 časa igrati egzibicioni meč.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.