Nadal najavio odlazak u penziju, evo kada će reći “zbogom” tenisu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 16:45

Nadal najavio odlazak u penziju, evo kada će reći “zbogom” tenisu

Španac se uskoro vraća na teren.

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da postoji mogućnost da će mu 2024. godina biti poslednja u igračkoj karijeri.

Nadal je krajem novembra objavio na društvenim mrežama povratak na teren koji je zakazao za prvu nedelju januara 2024, kada je na programu turnir u Brizbejnu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Poslednji put Španac je igrao na Australijan openu u januaru ove godine, kada je u drugom kolu izgubio od Mekenzija Mekdonalda.

- Naravno da sam često mislio da nema smisla ponovo se takmičiti. Borio sam se i održavao sam iluziju sve vreme. Imao sam prave ljude oko sebe kao i uvek tokom svoje karijere, ljudi koji žele da me vide kako igram su imali uticaja. Postoje dobre šanse da će mi 2024. biti poslednja godina, bez sumnje - objavio je Nadal na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.