Nadal na srpskom: Hvala, Nole!

Izvor: RTS, 03.Apr.2020, 21:32

Nadal na srpskom: Hvala, Nole!

Španski teniser Rafael Nadal zahvalio se srpskom kolegi Novaku Đokoviću na pomoći u sklopu kampanje za borbu protiv koronavirusa "Naša najbolja pobeda".
"Veliko hvala Novaku Đokoviću na doprinosu kampanji 'Naša najbolja pobeda', kako bi pomogli onima kojima je to neophodno u borbi sa koronavirusom. Potez kojim je demonstrirao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klasu", napisao je Nadal na Instagramu.
Španski teniser završio je objavu na srpskom, rečima: "Hvala, Nole!"
U Španiji, jednoj od zemalja najteže pogođenim koronavirusom, prema poslednjim podacima, preminule su 10.003 osobe.
Na području Madrida do sada su zabeležena 4.483 smrtna slučaja, 34.188 potvrđenih slučajeva kovida-19 i 1.506 pacijenata u kritičnom stanju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Coronavirus

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Hvala, Nole

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2020

Španski teniser Rafael Nadal danas je zahvalio srpskom kolegi Novaku Ðokoviću na pomoći u sklopu kampanje za borbu protiv virusa korona "Naša najbolja pobjeda".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nadal: Hvala, Nole!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2020

Španski teniser Rafael Nadal danas je zahvalio srpskom kolegi Novaku Đokoviću na pomoći u sklopu kampanje za borbu protiv korona virusa "Naša najbolja pobeda"..."Veliko hvala Novaku Đokoviću na doprinosu kampanji 'Naša najbolja pobeda', kako bi pomogli onima kojima je to neophodno u borbi sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rafael Nadal ostao nem na human gest Novaka Đokovića!

Izvor: Story, 04.Apr.2020, 13:02

Rafael Nadal zahvalio se našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću za human gest koji je uputio španskim bolnicama. Naime, Španija je duboko zahvaćena korona virusom a kako prenose domaći mediji, Novak Đoković učestvovao je u prikupljanju pomoći za bolnice rodne zemlje njegovog tenisera saborca....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.