Nadal može da osvoji Olimpijske igre i Rolan Garos

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 13:56

"Nadal može da osvoji Olimpijske igre i Rolan Garos"

Toni Nadal često ističe da Rafael Nadal ima šanse za trijumf na Rolan Garosu i Olimpijskim igrama.

Rafa je propustio gotovo čitavu prošlu sezonu, da bi se na teren vratio početkom ove godine.

Nakon dve pobede i jednog poraza u Brizbejnu, otišao je na novu pauzu zbog povrede, a povratak se očekuje na egzibiciji u Las >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vegasu.

"Više volim da kažem da će pobediti. Onda ćemo videti. Znam da je teško, ali uvek se trudim da budem pozitivan. Nadam se da će moj bratanac moći da igra veliku ulogu na Igrama i Rolan Garosu. Prvi mečevi su pokazali da manje-više igra dobro, a onda je imao taj mali problem. Stvari se moraju prihvatiti kada dođu" rekao je Toni Nadal za "Marku".

Nadalov prioritet biće turniri na šljaci.

"Mora da se takmiči. On nema izbora. Nije radio predugo. Naravno, ako se ne takmičiš, ne možeš biti spreman", kazao je Toni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rafa ima šanse da osvoji zlato na OI i Rolan Garos

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024

Možda i nije baš objektivan....Španski teniski stručnjak Toni Nadal ističe da njegov bratanac Rafael Nadal ima šanse za trijumf na Rolan Garosu i Olimpijskim igrama...- Više volim da kažem da će pobediti. Onda ćemo videti. Znam da je teško, ali uvek se trudim da budem pozitivan. Nadam se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.