Nadal lako do osmine finala US opena

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal lako do osmine finala US opena

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD, pošto je u šesnaestini finala pobedio Hjeon Čunga iz Južne Koreje u tri seta.

Nadal je do treće pobede u isto toliko duela sa Čungom došao rezultatom 6:3, 6:4 i 6:2 za tačno 120 minuta igre.

On će u osmini finala Ju-es opena igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv boljeg iz duela između Amerikanca Džona Iznera i Hrvata Marina Čilića.

Plasman u osminu finala izborio je i Pablo Anduhar iz Španije, pošto je sa 6:4, 6:3 i 6:2 pobedio Aleksandra Bublika iz Kazahstana.

Njegov protivnik u osmini finala biće bolji iz duela između Francuza Gaela Monfina i Kanadjanina Denisa Šapovalova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

US OPEN Nadal u osmini finala

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 00:01

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD, pošto je pobedio Hjeon Čunga iz Južne Koreje u tri seta. Nadal je do treće pobede u isto toliko duela sa Čungom došao rezultatom 6:3, 6:4 i 6:2 za tačno 120 minuta igre.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.