Nadal konačno progovorio o Novakovoj diskvalifikaciji!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2020, 17:39

Nadal konačno progovorio o Novakovoj diskvalifikaciji!

Ovo je njegovo razmišljanje na tu temu.

Rafaela Nadala gledaćemo narednih dana na turniru u Rimu, baš kao i Novaka Đokovića, što će biti uvertira za Rolan Garos koji počinje za nedelju dana.

Ipak, i dalje je glavna tema u teniskoj svetskoj javnosti diskvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novaka Đokovića sa US opena, jer je nenamerno lopticom pogodio linijskog sudiju.

Nadal pred novinarima u Rimu danas nije mogao da izbegne to pitanje.

''Imao je puno pehova, zaista mi ga je žao. Nije imao sreće. Imao je sjajnu priliku na tom Gren slemu. Ne bi trebalo raditi takve stvari, ali nesrećne stvari se dešavaju'', rekao je Nadal.

Zanimljivo, Nadal će se na startu turnira u Rimu sastati baš sa Pablom Karenjo-Bustom, protiv koga je Đoković igrao kada se dogodila pomenuta diskvalifikacija.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.