Nadal je prejak, častan oproštaj Krajinovića

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal je prejak, častan oproštaj Krajinovića

Španac nije dozvolio iznenađenje protiv srpskog tenisera.

Za razliku od Miomira Kecmanovića, koji je večeras ostvario senzacionalan uspeh, plasman u četvrtfinale Indijan Velsa, Filip Krajinović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na ovom turniru.

Krajinović je, međutim, imao pretežak zadatak, za rivala je imao drugog tenisera sveta, Rafaela Nadala koji je na kraju slavio u dva seta - 2:0, po setovima 6:3 i 6:4.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Naš teniser je loše započeo meč, izgubio je prva tri gema, potom se probudio, dobio je naredna dva, uz svoj prvi brejk kojim je smanjio na 3:2, ali Nadal odmah uzvraća, ponovo stiče prednost od tri gema razlike i do kraja seta rutinski završava posao.

I u ranoj fazi drugog seta Nadal je stekao brejk prednosti, što je ponovo otežalo Krajinovićevu poziciju, opet je morao da juri rezultat, što je protiv ovako jakog rivala bila ''nemoguća misija''.

Ipak, srpski teniser nije želeo tek tako da se preda, pokušao je špto više da namuči Nadala i časno se oprostio od učešća na ovogodišnjem Indijan Velsu.

Nadal će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz duela Izner - Hačanov.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indijan Vels: Kecmanović pobedom u prvih 100, Nadal prejak za Krajinovića

Izvor: MozzartSport.com, 13.Mar.2019

Uspeh karijere za Miomira Kecmanovića! Mladi srpski teniser plasirao se u četvrtfinale Indijan Velsa i obezbedio skok u prvih 100 na ATP listi. Kecmanović je pobedio u četvrtom kolu Japanca Jošihita Nišijoku, koji je probao uz povredu da se odupre srpskom tinejdžeru, ali je posle izgubljenog prvog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.