Izvor: RTS, 06.Dec.2022, 16:39

Nadal i Alkaraz igraju u martu naredne godine egzibicioni meč u Las Vegasu

Dvojica najboljih tenisera sveta, Španci Karlos Alkaraz i Rafael Nadal odigraće egzibicioni meč petog marta naredne godine u Las Vegasu, saopštili su danas organizatori, prenosi AP.
Karlos Alkaraz (19) je najmlađi igrač u istoriji tenisa, koji je preuzeo prvo mesto na ATP listi. On je najmlađi teniser koji je sezonu završio na prvom mestu ATP liste.

Rafael >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nadal je najstariji igrač koji je godinu završio kao drugi teniser sveta.
Meč između Alkaraza i Nadala biće odigran u "MGM Grand areni", a karte će biti puštene u prodaju od petka.
Dvojica španskih tenisera odigrala su tri međusobna duela u karijeri, a Nadal vodi 2:1 u pobedama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal i Alkaraz odigraće egzibicioni meč u Las Vegasu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022

Dvojica najboljih tenisera sveta, Španci Karlos Alkaraz i Rafael Nadal odigraće egzibicioni meč petog marta naredne godine u Las Vegasu, saopštili su danas organizatori...Alkaraz (19) je najmlađi igrač u istoriji tenisa, koji je preuzeo prvo mesto na ATP listi. On je najmlađi teniser koji je sezonu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Potvrđeno - Đoković u Adelejdu počinje novu sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 10:42

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće početkom naredne godine na ATP turniru u Adelejdu, saopštili su danas organizatori...Đoković je ranije najavio da će novu sezonu početi na turniru u Adelejdu, koji će biti održan od prvog do osmog januara 2023. godine...U saopštenju organizatora...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.