Nadal: Poslednja, ide ka tome

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 19:58

Nadal: Poslednja, ide ka tome

Španski teniser Rafael Nadal najavio je, još jednom, da bi tekuća sezona mogla da mu bude poslednja u karijeri.

Trenutno 654. teniser sveta je poslednji meč odigrao pre gotovo dva meseca u Brizbejnu, kada ga je savladao Džordan Tompson.

Nadalu je to bio povratnički turnir posle duge povrede, ali nije imao sreće pa se još jednom povredio i propustio Australijan open.

Pred početak Indijan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Velsa je govorio o tome koliko mu znači što će se ponovo vratiti tenisu, kao i o trenutnom stanju i formi.

"Ne znam na kom sam nivou, bilo je boljih i gorih trenutaka. Najvažnije da sam ovde – ako je tako, to je već dobra vest. Za mene je najvažnije da provedem nekoliko dana u Indijan Velsu, da treniram s drugim igračima,” rekao je Nadal i dodao:

“Priprema za Indijan Vels nije bila sjajna, a pred Brizbejn je to bilo vrlo dobro. Želim da igram trening setove između egzibicije s Karlitosom i meča prve runde u Indijan Velsu, ta tri dana.”

Potom je ponovio da će najverovatnije završiti karijeru posle ove sezone.

“Za mene je prioritet da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može i ne mora da mi bude poslednja – nisam odlučio 100 posto, ali ide ka tome da je poslednja,” zaključio je Nadal.

Turnir iz serije 1000 počinje 6. marta i igra se za nagradni fond od nepunih devet miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.