Nadal: Odluku o nastupu u Dohi doneću u poslednjem trenutku

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 18:53

Nadal: Odluku o nastupu u Dohi doneću u poslednjem trenutku

Rafael Nadal, nekada prvi teniser sveta, mogao bi ipak da odloži povratak na teren.

Španski teniser je prijavljen za turnir u Dohi naredne nedelje, ali prema poslednjim informacijama mogao bi da ga propusti.

Bez obzira što je u poslednje vreme trenirao intenzivno, Nadal je osetio izvesnu nelagodnost u predelu kuka, pa bi iz predostrožnosti mogao da otkaže učešće u Dohi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
To je praktično i potvrdio u kraćem intervjuu za El Objectivo.

"Osetio sam nelagodnost poslednjih nedelja, negde sam na ivici. U ovom momentu, svaki udarac, svaka povreda je korak u nazar ne samo u tenisu i fizički, već i mentalno. Verujem da ću 100 odsto biti u Indijan Velsu, to je veoma poseban turnir za mene. Ne znam da li će to biti poslednji put da igram tamo, ali šanse postoje, tako da bih voleo da budem u Indijan Velsu", rekao je Nadal. Što se tiče Dohe, sve je drugačije. "U mom kalendaru prva je Doha, potom Indijan Vels. Istina je da se Doha približila. Voleo bih da budem tamo, ali...Odluku o tome doneću u poslednji čas. U Indijan Vels ću ići ako ne bude ničeg neobičnog", zaključio je Nadal.

Teniser iz Manakora ne želi da napravi grešku i vrati se na teren pre vremena.

Rafa je početkom godine nastupio u Brizbejnu, tamo stigao do četvrtfinala, a onda je bio primoran da otkaže učešće na Australijan openu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.