Nadal: Nisam dominantan

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 20:21

Nadal: Nisam dominantan

Rafael Nadal lako je stigao do osmine finala.

Prepustio je Travalji samo pet gemova – 6:1, 6:4, 6:0.

Naredni protivnik Nadala je Sebastijan Korda, koji je nazvao mačku po njemu.

"To znači da sam dugo na televiziji. Isto je kao kada sam ja bio klinac, kada sam gledao Samprasa, Karlosa Moju, Agasija... Jedino je loše što imam 34 godine", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadal, nasmejao se i nastavio:

"To je sledeća stvar koja baš i nije lepa. Ipak, srećan sam što čujem to, znam ga, znam da igra dobro. On je odličan dečko, pun energije i mislim da ima svetlu budućnost, samo se nadam da još nije njegovo vreme"

Njegov otac Petr je 1988. godine osvojio Grend slem.

"Naravno, znam ko je njegov otac, znam koliko je bio dobar".

Felisijano Lopes je igrao 74. Grend slem zaredom.

"To je sjajno. Neverovatno je da se nikada nije povredio, tu postoji i malo sreće".

Rolan Garos nije isti, ali jedno jeste – Nadal pobeđuje.

"Izazov je uvek isti. Uvek dolazim ovde da pobedim i osvojim turnir. Uvek igram sa istom strašću i u prvom kolu i u finalu. Ovde sam da dam sve od sebe".

Lako je došao do osmine finala.

"Rezultat govori da mi je bilo lako, ali nisam bio toliko dominantan. Svaki meč je novi izazov i za sada sam srećan", zaključio je Rafa,

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.