Nadal: Nije došao moj kraj! Đoković ima dobre šanse da osvoji Rolan Garos

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Nije došao moj kraj! Đoković ima dobre šanse da osvoji Rolan Garos

"Jedna stvar je sigurna: Želim da radim još napornije kako bih se vratio što jači“, ne predaje se Nadal

Rafael Nadal pružio je ruku boljem – Novaku Đokoviću. Španski as doživeo je drugi poraz na Rolan Garosu, posle Robina Soderlinga meru mu je uzeo i Đoković. I to na kakav način. Prvi treniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slavio je u tri seta!

„Mislim da sam imao svoje momente, ali generalno gledajući Novak je bolje kontrolisao meč. Bio je jednostavno bolji od mene. Verovatno prolazi kroz najbolje trenutke u svojoj karijeri i ima dobre šanse da osvoji Rolan Garos“, poručio je Nadal.

Španski as dodao je da „kralja nije mrtav“.

„Izgubio sam 2009. i nije bio kraj. Izgubio sam i 2015. godine i neće biti kraj. Nadam se da ću se vratiti sledeće godine. Jedna stvar je sigurna: Želim da radim još napornije kako bih se vratio što jači“, ne predaje se Nadal.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Novak je bio bolji, ima dobre šanse da osvoji Rolan Garos

Izvor: Blic, 03.Jun.2015

Rafael Nadal je doživeo tek drugi poraz u karijeri na Rolan Garosu i poručio da njegov "dželat" u četvrtfinalu Novak Đoković ima dobre šanse da osvoji pariski grend slem..."Novak verovatno igra najbolji tenis u karijeri i ima dobre šanse da osvoji Rolan Garos. Izgubio sam ovde 2009. i vratio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.