Nadal: Nemoguće je od Novaka tražiti još više

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Nemoguće je od Novaka tražiti još više

Španac Rafael Nadal uspešno je prebrodio i drugu prepreku na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Rafa je savladao Italijana Andreasa Sepija sa 6:3, 6:3, a posle plasmana u osminu finala osvrnuo se i na poraz Novaka Đokovića od Huana Martina del Porta.

"Da li sam bio iznenađen porazom Novaka Đokovića od Huana Martina del Porta? Kada najbolji teniser na svetu izgubi to je uvek iznenađenje. Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nemoguće je od Novaka tražiti još više. On igra tako neverovatno i ima pravo da ponekad nude poražen. U tome nema ništa nenormalno. Pored toga imao je i veoma loš žreb, u prvom kolu igrao je protiv jednog od najboljih tenisera sveta", smatra Nadal.

Španca očekuje i miks dubl u paru sa Garbinje Muguruzom, koja je u utorak porazom od Monike Pjug završila takmičenje u singlu.

"Nikada nisam igrao u mešovitom dublu, tako da nemam određena očekivanja od ovog takmičenja. Samo ću da probam da igram najbolje što je moguće", rekao je Nadal.

U singl konkurenciji Nadal će se u borbi za plasman u četvrtfinale sastati sa Francuzom Žilom Simonom.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.