Nadal: Nemam nameru da idem u penziju

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 17:53

Nadal: Nemam nameru da idem u penziju

Španski teniser Rafael Nadal nije dobro počeo 2021. godinu, povreda leđa sprečila ga je da nastupi na ATP kupu, a onda i da uđe u završnicu Australijan opena.

Stizale su različite informacije da ima misterioznu bolest kostiju, a u međuvremenu je i otkazao nastupe u Roterdamu i Akapulku.

Međutim, ipak je odlučio da se oglasi izjavom za brazilske medije u kojoj je najavio da nema nameru u skorije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme da se penzioniše.

"Nemam planove da se penzionišem. Dok sam zdrav i sposoban da se takmičim, nastaviću da uživam u svom teniskom životu i dalje, 100 odsto. Tako ja vidim sport. Najvažnija stvar je da budeš zapamćen kao dobra osoba, na kraju, to je najvažnije. Titule, momenti za sećanja prolaze, sve prolazi. Ali osoba koja ste vi i koja ostaje u pamćenju, to je najvažnije”, rekao je Nadal.

Mnogi smatraju da je daleko od nekadašnjeg nivoa tenisa i da više nije konkurentan za nove Grend slem titule.

Trenutno ih ima 20, kao i Rodžer Federer, dok je Novak Đoković trenutno na brojci od 18 trofeja.

Govorio je i o tome kako svetska slava utiče na njega.

"Slava ne utiče na moje ponašanje. Istina je da sam rezervisana i povučena osoba, navikao sam na život na Majorci, gdje mogu da budem običan čovek, samo čovek sa porodicom i prijateljima. Svestan sam prednosti i nedostataka slave, ali trudim se da živim normalnim životom", poručio je Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Penzija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAFAEL NADAL PROGOVORIO O PENZIJI: Evo šta je Španac rekao!

Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2021

Španski teniser Rafael Nadal nije dobro počeo 2021. godinu.. The post RAFAEL NADAL PROGOVORIO O PENZIJI: Evo šta je Španac rekao! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.