Nadal: Ne volim kada Đoković podigne pehar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2020, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Ne volim kada Đoković podigne pehar

Odmah pošto je Novak Đoković osvojio istorijski, osmi, trofej na Australijan openu, Rafael Nadal je izjavio kako bi voleo da se finale u Melburnu završilo slavljem Dominika Tima. Nekoliko nedelja kasnije ništa se u razmišljanju nekadašnjeg prvog tenisera sveta nije promenilo.

"To je čisto profesinalna stvar, i ne želim da krijem više. Isto tako, ako biste pitali Novaka da li bi više voleo da ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osvojim Rolan Garos ili Tim, verovatno će njegov odgovor glasiti – Dominik", rekao je Nadal i dodao:

"U ovom svetu ponekad živimo sa malo licemerja. Imam jako dobar odnos sa Dominikom, takođe i sa Đokovićem, međutim... Ako me pitate da li želim da Novak ima više grend slem pehara od mene, moj odgovor je – ne. To vam je realnost našeg nadmetanja, nije u pitanju da imate nešto protiv bilo koga, ili da imate neki čudan razlog za takav stav. Ako Đoković osvoji titulu, ja mu čestitam i idem na sledeći turnir, ali ako me pitate koga sam priželjkivao kao osvajača Australijan opena, da, hteo sam da to bude Dominik Tim", ponovio je Nadal.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.