Nadal: Ne, povreda nije pod kontrolom

Izvor: B92, 11.Feb.2021, 15:43

Nadal: Ne, povreda nije pod kontrolom

Rafael Nadal rutinski je obezbedio treće kolo Melburna, pobedom nad Majklom Moom sa 3-0 u setovima.

Činilo se da je povreda leđa pod kontrolom, međutim...

"Ne, iskreno, nije pod kontrolom. Radim stvari koje mogu. Ako ste videli, moj servis je bio drugačiji od uobičajenog, ali tražim rešenja svakoga dana. Trudim se da ih pronađem. Naravno, pripreme poslednjih 15 dana nisu prošle idealno, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovde sam. Pobedio sam dva meča bez izgubljenog set. Naredni meč imam za dva dana i sutra ću nastaviti da tražim rešenja za svoja leđa. Radimo sve što je potrebno da se osećam sve bolje i bolje Videćemo, Nori je naredni test", rekao je Nadal.

Sledeći rival je Kameron Nori.

"Pobedio je dva meča. Pobedio je Evansa, večeras igrača o kome ne znam mnogo. Došao je na turnir dve nedelje ranije. Levoruk, dobar igrač. Biće težak test, bez sumnje. Moraću da igram na najvišem nivou."

Kako se nosi sa bolovima sada i generalno kroz karijeru?

"Moraš to da prihvatiš i da nastaviš da se boriš. Trudim se da se borim što više mogu, to je moja filozofija tokom cele karijere, zar ne? Boriću se dok budem bio u stanju da radim svoj posao", istakao je Nadal.

Pročitajte još:

* Nadal "pregazio" Viktorovog "dželata"

* Pokazala Nadalu srednji prst, pa je izbacili FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.