Nadal: Iskreno, to mi danas nije bitno

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 13:36

Nadal: Iskreno, to mi danas nije bitno

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je posle pobede nad Dominikom Timom u Brizbejnu (7:5, 6:1) da je taj meč izuzetno bitan u njegovoj karijeri.

Njemu je to bio prvi meč posle 349 dana pauze nakon povrede na prošlogodišnjem Australijan Openu i potonje operacije.

"Hvala vam svima, hvala što ste navijali za mene. Ovaj meč je bio vrlo emotivan i vrlo bitan u mojoj karijeri. Iza mene je jedna od najtežih godina, ali moram da budem ponosan na način >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na koji sam odigrao danas. Držao sam dosta dobar nivo. Hvala mojoj porodici koja je bila ovde i koja je uz mene", rekao je Nadal.

Govorio je i o protivniku.

"Odlično je igrao dok nisam napravio prvi brejk. To je bio prelomni trenutak u meču. Znamo i da je Tim imao dosta teških momenata iza sebe, ja mu želim sve najbolje u nastavku karijere", dodao je Nadal.

Šta je najbitnije u narednom periodu?

"Podrška, naravno! Imam sjajne ljude oko sebe, primam dnevno na hiljade poruka. Falilo mi je sve ovo, falilo mi je da budem zdrav i konkurentan na Turu. Ovde, u Australiji, imam sjajnu podršku u toku cele karijere i ne mogu dovoljno da vam zahvalim na svemu ovome", nastavio je Španac.

Prestigao je Ivana Lendla po broju pobeda u singlu na ATP Turu.

"Iskreno, to mi danas nije mnogo bitno. Najbitnije mi je bilo da sam naporno radio kako bih stigao do ovog nivoa", zaključio je Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.