Nadal 200 sedmica broj 1

Izvor: Danas, 25.Nov.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal 200 sedmica broj 1

Rafael Nadal proslavio je danas 200. sedmicu u karijeri kao igrač na broju 1 teniske ATP liste, a ispred njega na večnoj listi je još samo pet tenisera. Rekorder je Rodžer Federer koji je na prvom mestu ATP liste proveo 310 sedmica, a potom slede Pit Sampras (286), Novak Đoković (275), Ivan Lendl (270) i DŽimi Konors (268).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

IZAŠLA JE NOVA ATP LISTA: Evo koliko Novak zaostaje za Nadalom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:26

Najbolji srpski teniser je i dalje drugi na svetu...Nova ATP lista je izašla, kao i svakog ponedeljka, a u vrhu nije bilo nikakvih promena, jer su najbolji svetski teniseri igrali Dejvis kup koji ne donosi nikakve bodove, pa su razlike među njima ostale nepromenjene...Prema tome, na vrhu ATP liste...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.