Na Nadal  Kirjos za 480 dolara: Apsolutno farsično

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Nadal " Kirjos za 480 dolara: "Apsolutno farsično"

Ulaznice za teniske mečeve na Australijan Openu su poprilično skupe, posebno za one najveće mečeve.

Karte za finale su, kako smo ovde saznali prodate odavno, još pre početka turnira i cene su zaista velike, čak i za prilično duboke džepove Australijanaca.

Koliko cena karte može da se promeni samo u toku jednog dana, najbolji svedoči primer za meč između Nika Kirjosa i Rafaela Nadala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << .

Ulaznice za Rod Lejver arenu i meč četvrtog kola, kada se još nije znalo da će rekete ukrstiti Španac i Australijanac bile su oko 270 australijskih dolara, ali nedugo pošto je Kirjos dobio poslednji poen u meču sa Hačanovim, cela se gotovo udvostručila.

Sa 270 porasla je na 480 dolara. Ako se ima u vidu da je cena za finalni meč Nacionalne ragbi lige 385 dolara, ili za finale u Australijskom fudbalu (422 dolara) jasno je koliko je to više. Mnogi ljubitelji tenisa su zato ljuti na organizatore turnira.

"Pomislio sam da kupim ulaznicu za meč Kirjos - Nadal u Rod Lejver areni. Cena od 480 dolara? Apsolutno farsično", izjavio je Australijanac Majk Taj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.