NOVE LOŠE VESTI ZA ŠPANCA: Nadal propušta turnir koji je osvojio 10 puta

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 18:08

NOVE LOŠE VESTI ZA ŠPANCA: Nadal propušta turnir koji je osvojio 10 puta

Ne želi da rizikuje pre Otvorenog prvenstva Francuske.

Španski teniser Rafael Nadal otkazao je učešće na Mastersu u Rimu.

Jedan od najboljih igrača svih vremena poslednji meč odigrao je još na Australijan openu, kada se povredio i ispao u ranoj fazi takmičenja od Makenzija Mekdonalda.

- Pozdrav svima. Veoma mi je žao što moram da saopštim da neću igrati u Rimu. Svi znate koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me boli to što ću propustiti još jedan turnir koji je obeležio moju profesionalnu karijeru, uz svu ljubav italijanskih navijača. Uprkos tome što sam primetio napredak poslednjih dana, bilo je mnogo meseci tokom kojih nisam mogao da treniram na visokom nivou. Proces adaptacije traži vreme i nemam izbora nego da prihvatim to i nastavim da radim - rekao je Nadal.

On je u Rimu u karijeri trijumfovao čak 10 puta, poslednji 2021. godine.

Prošle sezone je eliminisan u trećem kolu od strane Denisa Šapovalova, mada je u tom duelu i te kako imao problema sa stopalom, ali je nedugo zatim osvojio Rolan Garos, po 14. put u karijeri.

Ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Francuske počinje 28. maja i traje do 11. juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.