NEĆE NI U BARSELONU: Nadal ponovo produžio bolovanje, svi se pitaju šta se dešava sa Rafom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 08:47

NEĆE NI U BARSELONU: Nadal ponovo produžio bolovanje, svi se pitaju šta se dešava sa Rafom

Španac se oporavlja još od Melburna.

Navijači Rafaela Nadala imaju razloga za brigu. Nedovoljno spreman španski šampion se pojavio na Australijan Openu i u Melburnu prošao kao bos po trnju. Od tada je na bolovanju i konstantno se postavlja pitanje kad će se vratiti na teren.

Pretpostavljalo se da će se Rafa vratiti na turniru serije 500 u Barseloni, koji mu je jedan od omiljenih, ali sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se pojavile informacije iz Španije koje to negiraju. Međutim, španski mediji javljalju da nema šanse da se Nadal pojavi u prestonici Katalonije.

Nadal već neko vreme trenira u Španiji, pokušava da se vrati u formu, ali i dalje nije na zadovoljavajućem nivou, stoga je pretpostavka da će se vratiti na Mastersu u Madridu, koji bi mogao da mu bude prva priprema za Rolan Garos, gde brani titulu.

Rafa je trenutno 14. teniser sveta, a posle Mastersa u Monte Karlu sledi mu novi pad na ATP listi.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.