NE MOGU DA LAŽEM NI SEBE, NI DRUGE: Nadal doneo šokantnu odluku u Indijan Velsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 08:59

NE MOGU DA LAŽEM NI SEBE, NI DRUGE: Nadal doneo šokantnu odluku u Indijan Velsu

Španac se oglasio.

Rafael Nadal je odustao od učešća na mastersu u Indijan Velsu u “minut do 12”.

Španac je trebalo da igra u prvom kolu protiv Kanađanina Miloša Raonića, ali je obavestio javnost da nije spreman za izazov u Kaliforniji.

- Sa velikom tugom moram da odustanem od takmičenja na ovom fantastičnom turniru. Svi znaju koliko mi se dopada ovo mesto i koliko volim da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičim ovde u Indijan Velsu. Zbog toga sam i došao tako rano u pustinju kako bih trenirao i pokušao da budem spreman. Naporno sam trenirao i svi znate da sam napravio probu prošlog vikenda, ali se ne osećam spremnim za igru na maksimalnom nivou na ovako važnom događaju. Ovo nije bila laka odluka. Naprotiv, veoma je teška, ali ne mogu da lažem ni sebe, ni hiljade navijača – napisao je Nadal na društvenim mrežama.

It is with great sadness that I have to withdraw from this amazing tournament at Indian Wells.

Everyone knows how much I love this place and how much I love to play here. That’s also one of the reasons why I came very early to the desert to practice and try to get ready. pic.twitter.com/gmvs5kfGO2

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) March 7, 2024

Mesto Nadala u glavnom žrebu zauzeo je Indijac Samit Nagal.

Videćemo da li će Španac biti spreman za naredni masters u Majamiju koji je na progrsmu odmah posle turnira u Indijan Velsu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.