NADAL SAMO TO GLEDA Legendarni Amerikanac zna šta je cilj Rafe

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 16:55

"NADAL SAMO TO GLEDA" Legendarni Amerikanac zna šta je cilj Rafe

"Sve ostalo je bonus".

Bivši američki teniser Džimi Konors, nekadašnji broj jedan, u podkastu "Prednost Konors" prokomentarisao je povratak Rafaela Nadala na teren.

Španac je odigrao prve mečeve na turniru u Brizbejnu  gde je eliminisan u četvrtfinalu od Tompsona.

- Rafael Nadal se trudi da postigne rezultat na Rolan Garosu, sve pre toga je čist bonus za njega. Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << god da je, Australijan open, Vimbldon, koji je posle, ili Monte Karlo, Nadal gleda da pobedi u Parizu - rekao je Konors.

Osvrnuo se na "problem" koji bi Rafa mogao da ima sa novom generacijom.

- Biće interesantno videti kako će ti mladići, Alkaras, Zverev, Cicipas i ostali gledati na njega po povratku - dodao je.

Ponavlja da je Rolan Garos glavni cilj.

- Ako bude imao uspeha u Australiji, ili u Monte Karlu na šljaci, možda Majamiju, njegov cilj je opet Frenč open. Ako ga osvoji još jednom, koliko će to biti, 47. put? Rekord koji neće biti oboren - našalio se Konors.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.