NADAL PROKOMENTARISAO NOVAKOV PORAZ: Bravo za Evansa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 19:24

NADAL PROKOMENTARISAO NOVAKOV PORAZ: "Bravo za Evansa!"

Španac bez dlake na jeziku.

Poraz Novaka Đokoviča na Mastersu u Monte Karlu into u trećem kolu za mnoge je iznenađenje. Bolji od srpskog tenisera bio je Britanac Danijel Evans koji generalno nije naročito uspešan na šljaci. Priliku da prokomentariše ovaj duel iskoristio je španski teniser Rafael Nadal.

Nadal, koji je lako stigao do četvrtfinala, imao je drugačiji pogled na Novakov poraz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Praška Slavija oduševila je Evropu ove sezone, stigla do četvrtfinala Lige Evrope, i tu je u prvom meču odigrala 1:1 na gostovanju Arsenalu. Večeras (21.00) kod kuće ima šansu za istorijski uspeh - kvota na keca je 4,40, na novi iks 3,50, a na dvojku 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slavija Prag - Arsenal.

- Najveća pobeda u karijeri Evansa. Bravo za njega, to je sve što mogu da kažem o meču, pošto sam video samo nekoliko poena jer sam se i ja pripremao za svoj meč. Koliko sam video, Evans je igrao sjajno, odradio je dobar posao. Činjenica da smo Federer, Novak i ja toliko dugo dominirali i gubili malo gemova stvara sliku da je svaki poraz veliko iznenađenje. Normalno je da se ovako nešto desi. Sada je bio red na Đokovića – svake nedelje samo jedan igrač pobeđuje, a ostali gube - rekao je Nadal.

Najbolji španski teniser će se u četvrtfinalu sastati sa boljim iz duela Rubljov - Bautista.

 BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.