NADAL ODGOVORIO ĐOKOVIĆU: Nemoj tako, Federer je dobra osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 08:31

NADAL ODGOVORIO ĐOKOVIĆU: Nemoj tako, Federer je dobra osoba

Ima drugačije mišljenje.

Stric najboljeg španskog tenisera Rafaela Nadala, Toni Nadal, rekao je u intervjuu za ,,Radio Marca'' šta misli o Rodžeru Federeru i Novaku Đokoviću, a dotakao se i kritika Srđana Đokovića na račun švajcarskog tenisera.

Srđan je izjavio da Rodžer nije dobra osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Pre jedno 15 godina je on napao mog sina dok je on bio još mlad sa 18-19 godina, znao je da dolazi neko ko će biti bolji od njega. Rekao sam tad da je on veliki šampion, u to vreme najbolji, ali koliko je veliki šampion, isto toliko nije dobar čovek -  zaključio je Srđan Đoković.

#9Abr Toni Nadal se une al cuerpo técnico del canadiense Felix Auger-Aliassime https://t.co/AYWSlRMr1L#NoticieroVenevision #Deportes #ToniNadal pic.twitter.com/2w5R9a2gv6

— Noticiero Venevisión (@noticierovv) April 10, 2021

Toni Nadal ne deli mišljenje sa Srđanom Đokovićem, i ističe da je Rodžer Federer dobar čovek.

- Federer je dobra osoba, baš kao i Novak -  kratko je rekao Nadalov stric.

On je prokomentarisao i trenutnu formu Rafaela Nadala.

- Optimističan je i igra prilično dobro, sudeći po onome što sam video na treningu na Majorci. Mislim da može da napravi dobru stvar i bude u odličnoj formi kada je reč o delu sezone na šljaci.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Novak Đoković,   Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.