NADAL: Federer je moj najveći rival

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 11:02

NADAL: Federer je moj najveći rival

Španac istakao da Švajcarac nedostaju belpom sportu.

Rodžer Federer već godinu dana nije na teniskim terenima zbog povrede, ali o Švajcarcu koji je svakako legenda belog sporta i dalje se priča, pa je tako i Rafael Nadal istakao da njegov veliki rival nedostaje belom sportu.

Švajacarac je prvi put od 1999. i prvog učešća na Vimbldonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << propustio takmičenje u Old Ingland klabu koje je osvajao osam puta.

 - Mislim da sam odgovorio na ovo pitanje, ali reći ću ponovo. Negativna je stvar, ali to je život. Vreme ide, sat ne staje. Moj lični odnos sa Rodžerom je uvek bio sjajan. On je verovatno moj najveći rival. Toliko toga na terenu imamo zajedničko, teško je opisati, emocije, sve te stvari... Nedostaje na Turu, tenisu nedostaje, turnirima, navijačima, svima - rekao je Nadal. - Ne možemo da priču svedemo na Vimbldon. Mislim da je Federer važan za svaki turnir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.