NADAL BRUTALNO NAPAO NOVAKA: „Da su svi radili kao Đoković, bilo bi 10 puta više mrtvih“

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2023, 15:55

NADAL BRUTALNO NAPAO NOVAKA: „Da su svi radili kao Đoković, bilo bi 10 puta više mrtvih“

Užasne reči na račun Đokovića Poznato je koliko stric jednog od najboljih tenisera planete Rafaela Nadala, Toni Nadal, ne voli Novaka Đokovića. O tome najbolje svedoči njegova poslednja izjava u kojoj je javno kritikovao Srbina zbog toga što se nije vakcinisao protiv koronavirusa. „Da se dogodilo ono što je Đoković uradio sa vakcinama, mrtvih je ... Read more
The post NADAL BRUTALNO NAPAO NOVAKA: „Da su svi radili kao Đoković, bilo bi 10 puta više mrtvih“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Stric Rafe Nadala kritikovao odnos Novaka Đokovića prema vakcinama: Da su se ljudi ponašali kao on bilo bi deset puta više mrtvih zbog pandemije

Izvor: Danas, 11.Apr.2023

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala i bivši trener španskog tenisera, kritikovao je Novaka Đokovića zbog njegovog stava o vakcinama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.