Monfis o mogućnosti da pobedi Đokovića i Nadala: Veće su šanse da dobijem na Lotou

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2020, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monfis o mogućnosti da pobedi Đokovića i Nadala: Veće su šanse da dobijem na Lotou

Francuski teniser Gael Monfis je još jednom dobro zabavio publiku, ali ovog puta na konferenciji na medije Francuski teniser Gael Monfis je još jednom dobro zabavio publiku, ali ovog puta na konferenciji na medije. Predstavnike “sedme sile” je zanimalo da li ima šanse da slavi na Rolan Garosu, a Monfis je odgovorio u svom stilu.- Kada ja kažem da želim da osvojim Rolan Garos to zvuči teško, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << praktično imam veće šanse da dobijem sedmicu na Lotou, nego da u tome uspem. Za tako nešto je potrebno da pobedite Rafaela Nadala, koji govoto nikad nije izgubio u Parizu i koga ja nikad nisam savladao na šljaci - rekao je Monfis.Monfis je svestan da su problem i Novak Đoković, kao i Dominik Tim.- Treba da pobedite Tima, koga ja nisam nikada pobedio i koji je drugi ili treći najbolji igrač na šljaci. A tu je i Novak, koga nisam pobedio u prošlih 16 mečeva. Želim da stignem do 5. mesta. Bio sam šesti. Želeo bih da dođem i do finala nekog Mastersa iz serije 1000. Zašto ne bih probao i da ga osvojim? - zapitao se Gael Monfis.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Monfis: Iste su mi šanse da osvojim Rolan Garos i da dobijem sedmicu na lotou

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2020

Optimizam i Gael Monfis ne idu u istu rečenicu kada je u pitanju Rolan Garos. Francuz je trenutno deveti teniser sveta, a igra i najbolju sezonu u karijeri. Osvojio je Monfis dva uzastopna ATP trofeja,  u Monpeljeu i Roterdamu, ali kada se postavi pitanje da li može osvojiti Rolan Garos, tu baš i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.