Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler izbacio Nadala, slijedi Čilić

Rafael Nadal eliminisan je sa Vimbldona, pošto ga je u osmini finala poslije spektakularne borbe savladao Žil Miler, 3:6, 4:6, 6:3, 6:4, 13:15.

U najboljem meču dosadašnjeg turnira Luksemburžanin je pokazao nevjerovatnu snagu i poslije čak četiri sata i 51. minuta igre pobijedio favorizovanog Španca.

Miler će u narednom kolu igrati sa Marinom Čilićem koji je lako savladao Bautisu Aguta.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Herojski je dobio Nadala i dao najskromniji odgovor na svetu: Miler od šoka nije video ni da mu traže autogram! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017

Foto: AP/Tanjug..Posle četiri sata i po igre, Žil Miler uspeo je da eliminiše Rafaela Nadala u osmini finala Vimbldona...Momak iz Luksemburga igrao je partiju života, propustio je četiri meč lopte, ali je uspeo u petom setu da napravi brejk za 15:13 i izbaci Španca...Posle meča je upitan kako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.