Mesi: Novak i Nadal fenomeni

Izvor: B92, 16.Mar.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi: Novak i Nadal fenomeni

Napadač Barselone Argentinac Lionel Mesi priznao je za argentinsku televiziju da ga otac stalno kritikuje i da je od njega retko dobijao pohvale.

"Za mog 'starog' nikada ne igram dobro."

"Od malena me je kritikovao i ukazivao na greške, što mi je u stvari pomagalo da u svakom narednom meču budem bolji", rekao je Mesi za argetinski TyC Sports.

Najbolji fudbaler današnjice ističe da ga je otac retko hvalio.

"Retko me je hvalio i nikada nisam cuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je rekao 'Dobro si igrao'", rekao je Mesi za svog oca i menadžera Horhea Mesija.

Mesi ipak, ističe da je on sebi najveći kritičar.

"Sebi sam najveći kritičar. Imao sam dosta loših partija", rekao je Mesi.

On je naglasio da ne voli da priča o svom privatnom životu, ali je priznao da svojoj supruzi pomaže u negovanju četvoromesečnog sinčića Tijaga.

"Ako vas baš interesuje, pomažem u svemu oko bebe - menjam mu pelene, kupam ga, stavljam ga da spava i ...to mi se svidja", rekao je Mesi.

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena istakao je da ga pored fudbala, interesuju i ostali sportovi i dodao da najviše ceni košarkaša Kobi Brajanta i tenisere Novaka Đokovića, Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Huana Martina del Potra.

"Oni su fenomeni u onome što rade", rekao je Mesi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi: Đoković je fenomen

Izvor: Press, 16.Mar.2013

- Za mog ''starog'' nikada ne igram dobro. Od malena me je kritikovao i ukazivao na greške, što mi je u stvari pomagalo da u svakom narednom meču budem bolji - rekao je Mesi za argetinski TyC Sports... Najbolji fudbaler današnjice ističe da ga je otac retko hvalio... - Retko me je hvalio i nikada...

Nastavak na Press...

Mesi: Moj stari me uvijek kritikuje

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2013

BARSELONA - Napadač Barselone Argentinac Lionel Mesi priznao je za argentinsku televiziju da ga otac stalno kritikuje i da je od njega rijetko dobijao pohvale.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.