Mari otkrio u kakvoj je kondiciji Nadal

Izvor: B92, 30.Dec.2023, 14:30

Mari otkrio u kakvoj je kondiciji Nadal

Endi Mari i Rafael Nadal ovih dana su zajedno na turniru u Brizbejnu.

Turnir serije ATP 250 ove godine ima dva bivša broja jedan, pa je samim tim i daleko atraktivniji.

Mari, koji je na ovom takmičenju titulu osvajao dva puta, na startu će imati težak zadatak jer mu je protivnik Grigor Dimitrov.

Za taj susret pripremao se trenirajući sa Nadalom.

"Obično ako treniram sa Rafom ili Novakom, postoji veliko interesovanje. Svakako, više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog njih, ne toliko zbog mene", skroman je Mari.

Nadal nije igrao više od 11 meseci i mnoge zanima kako će izgledati kada se narednih dana bude vratio takmičarskim mečevima.

Mari je mogao da otkrije da je španski teniser u dobroj formi.

"Da, sjajno je to što će ponovo igrati. Oligledno je da radi veoma naporno, kao i uvek. To je sa njim uvek veoma, veoma intenzivno, tako je kad trenirate sa Rafom. Fizički izgleda veoma dobro, na treningu je igrao veoma dobro", otkrio je Mari.

Što se tiče Nadala, on igra sa zaštićenim renkingom, a protivnik u prvom kolu biće mu ili kvalifikant ili neko od srećnih gubitnika.

Posle treninga, on se na društvenim mrežama zahvalio Mariju što su imali prilike da treniraju zajedno.

"Hvala Endiju Mariju na sjajnom treningu danas. Srećno na turniru, prijatelju", poručio je Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.