Marej prepušta prvo mesto Nadalu bez borbe

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2017, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej prepušta prvo mesto Nadalu bez borbe

Rafael Nadal trenutno ima nešto manje od 300 bodova zaostatka za vodećim na ATP listi Endijem Marejem, mogao bi već sledeće nedelje da pretekne Škotlanđanina i vrati se na tron.

Posao će mu biti znatno olakšan pošto je trenutno najbolji teniser sveta objavio da će preskočiti predstojeći Masters u Montrealu.

- Tužan sam zbog toga što moram da preskočim “Rodžers kup” jer sam uvek voleo da igram u Kanadi. Vredno radim da se na teren vratim što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre - napisao je Endi Marej na društvenim mrežama.

Sad to be missing Montreal as I I've always loved playing there but I'm working hard to get back on the match court soon thanks for all the support!

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on Aug 3, 2017 at 1:15pm PDT

Sledeći turnir za koji je Marej prijavljen je Masters u Sinsinatiju, koji počinje 14. avgusta, a očekuje se da bude spreman i za predstojeći US open čiji je start zakazan za 28. Avgust. Škotlanđanin već neko vreme ima problem sa povredom kuka i već mesecima nastupa na turnirima uz određene bolove.

Podsećamo da su pored Novaka Đokovića, koji će propustiti ostatak sezone, od učešća na turniru u Montrealu odustali Sten Vavrinka i Marin Čilić.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.