Madrid u šoku, kraj za Nadala! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid u šoku, kraj za Nadala! (video)

Neverovatnoj seriji došao je kraj!

''Kralj šljake'' zaustavljen je danas na domaćem terenu! Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Madridu, pošto je danas poražen od Austrijanca Dominika Tima sa 2:0, po setovima 7:5 i 6:3!

Meč je trajao sat i 57 minuta, a prvi teniser sveta nije imao rešenja za veoma raspoloženog Tima koji će se u polufinalu sastati sa Kevinom Andersonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je ranije danas bio bolji od našeg Dušana Lajovića.

U prvom setu Tim je stigao do brejka u sedmom gemu, potom je poveo sa 5:3, ali Nadal uspeva da uzvrati, izjednačio je na 5:5 i činilo se da će ponovo biti najbolji kada je najvažnije.

Ali, Tim dobija dva naredna gema, za 7:5 i vođstvo u setovima. To je Nadalu prvi izgubljeni set posle 50 uzastopno dobijenih na turnirima na šljaci.

Ispostavilo se da je to bio nagoveštaj onoga što sledi u drugom setu, gde je Tim bio još ubojitiji. Austrijanac je u tom delu igre uspeo čak tri puta da ''brejkne'' Nadala, Španac mu je uzvratio samo jednom i dileme oko pobednika nije bilo.

Ovaj poraz dodatno će boleti Nadala i zbog činjenice da će biti svrgnut sa prvog mesta na ATP listi, na koje će se vratiti Rodžer Federer, iako je propustio čitavu sezonu na šljaci.

-

Thiem (🎥@TennisTV ) pic.twitter.com/3nepw3yvhW

— doublefault28 (@doublefault28) May 11, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.