MAREJ U LICE REKAO NOVAKU: Potcenio mentalnu snagu Srbina - Nadal je jači igrač!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 10:58

MAREJ U LICE REKAO NOVAKU: Potcenio mentalnu snagu Srbina - "Nadal je jači igrač!"

Za Španca nikad nije zabrinut.

Da je Novak Đoković mentalno najjači teniser današnjice gotovo da se uzima kao aksiom, međutim neki baš i nisu saglasni sa ovim. Među njima je i Endi Marej.

- Zapravo sam o tome i u lice razgovarao sa Novakom kada smo nas dvojica imali 'lajv' na Instagramu. Rekao sam mu tada da je bilo perioda u njegovoj karijeri kada bih rekao da je mentalno jači od Rafe - rekao je Marej.

Ipak, kada se u obzir uzme "sve", Marej kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Nadal ima jaču psihu od Đokovića.

- Ako gledamo karijeru kao celinu, svaki meč na svakom turniru u karijeri... Recimo, prošle nedelje govorilo smo o tome u kakvom je Novak mentalno stanju, kako se oseća – za to nikada nismo zabrinuti kada je o Rafi reč. I nikada nisam zabrinut kada je o Nadalu reč, nikada ne mislim da će njemu biti problem motivacija ili mentalni aspekt igre. Zato bih pre odabrao Rafu kao mentalno jačeg igrača - dodao je Marej.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.