Luka Modrić: Novače, navijamo za tebe

Izvor: Mondo, 14.Jul.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Modrić: Novače, navijamo za tebe

Hrvatski reprezentativci gledali su prvi deo meča Đoković - Nadal. Njihov kapiten govorio je lepe reči o srpskom teniseru.

Foto: AP/Frank Augstein

Novak Đoković pokazao je i u epskom polufinalu protiv Rafaela Nadala da se vraća na svoj stari, šampionski nivo, a u tome ima podršku finalista Svetskog prvenstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Glasno je odjeknula izjava srpskog tenisera da navija za hrvatske reprezentativce na Mundijalu, na šta mu oni svakodnevno odgovaraju - "Osvoji Vimbldon, navijamo i mi za tebe!"

Dan uoči finala Svetskog prvenstva, za Novakovu podršku bio je posle Ivana Rakitića upitan i Luka Modrić, najbolji hrvatski fudbaler.

"Ako budemo imali prilike, gledaćemo ga (protiv Nadala)", rekao je on, a preneo portal "Index.hr".

"Gledali smo i sinoć u sobi za masažu. Velika podrška njemu. Hvala mu na svim lepim rečima koje nam je uputio ovih dana. Kako je on naš navijač, tako smo i mi njegovi. Želimo mu svu sreću", dodao je Modrić.

S obzirom na to da se finala Svetskog prvenstva (17 časova) i Vimbldona (15 časova) prepliću.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.