LAKŠI POSAO ZA RAFU: Nadal bez problema preslišao Francuza

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 23:32

LAKŠI POSAO ZA RAFU: Nadal bez problema "preslišao" Francuza

Obezbeđen plasman u treće kolo.

Španski teniser Rafael Nadal rutinski je savladao Korentina Mutea 6:3, 6:1, 6:4 i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa.

Već u svom prvom servis gemu je poklekao francuski teniser, Rafa je došao do brejka i do kraja seta bez problema stekao prednost.

U drugom setu još veća dominacija Španca, čak tri puta je oduzimao servis protivniku. Nastavak meča doneo je veću bornu domaćeg igrača. Nošen sjajnom atmosferom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemljaka na samom startu trećeg seta brejknuo je Rafu.

💨 @RafaelNadal @rolandgarros | #RolandGarros pic.twitter.com/JxlyGFAdMb

— ATP Tour (@atptour) May 25, 2022

Kao što se i očekivalo Bik sa Majorke je preokrenuo i na 5:3 servirao za meč. Na opšte iznenađenje Nadal je izgubio svoj servis, pa je u narednom gemu morao ponovo da izbori brejk što je i učinio i obezbedio je plasman u treće kolo gde ga čeka Holanđanin Van de Zanšulp.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.