Kirjos: Da se izvinim Nadalu? Nema šanse VIDEO

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 08:33

Kirjos: Da se izvinim Nadalu? Nema šanse VIDEO

Iako već neko vreme nije na terenu, Nik Kirjos ne prestaje da intrigira javnost svojim izjavama ili objavama na društvenim mrežama.

Poslednji u nizu je zaratio sa Stefanosom Cicipasom, koji je poručio Australijancu da je neobrazovan i da je svojim ponašanjem uneo "košarkaški mentalitet u tenis".

Mnogi su Grku zamerili da je tom prilikom uvredio Kirjosa na rasnoj osnovi, pa se Cicipas izvinio i pravdao svojim teškim detinjstvom.

Kirjos mu je odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako što je smirio strasti.

"Bila je to veoma žustra borba, a ponekad mi, teniseri, odemo na konferencije za medije a da nismo još ni "svarili" utiske s meča... Nas dvojica smo imali neke prilično lude bitke i znam da onako, duboko, u suštini, voliš moj stil tenisa. Skroz smo smo u redu nas dvojica, Cicipase", poručio se Kirjos.

Na to se nadovezala jedna od pratilaca na Tviteru podsećanjem Kirjosa da je pogodio lopticom Rafaela Nadala tokom njihovog meča na Vimbldonu.

Pritom, zatražila je da se izvini Špancu.

"Kirjose?? Možeš li da se izviniš i Nadalu? Čoveku sa 22 grend slem titula. Novinar je tada pitao 'Da li si gađao Nadala', a Kirjos je odgovorio: 'Da, to sam hteo. Želeo sam da ga pogodim pravo u grudi. Neću se izvinjavati'.

Kirjos je odgovorio u svom stilu.

"Ne. Rekao sam ono što mislim".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.