KLADIONICE JASNE: Evo ko je VELIKI FAVORIT u meču Đoković-Nadal (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2022, 10:57

KLADIONICE JASNE: Evo ko je VELIKI FAVORIT u meču Đoković-Nadal (VIDEO)

Biće to njihov 59. međusobni obračun.

U maju 2006. godine Novak Đoković i Rafal Nadal odigrali su svoj prvi meč. Bilo je to na Rolan Garosu. Sastali su se u četvrtfinalu koje tada mladi srpski as preda posle dva izgubjena seta (4:6, 4:6). Malo ko je tada očekivao da će posle tog duela na pariskoj šljaci odigrati još 57 mečeva i osvojiti pregršt najvažnijih trofeja u belom sportu.

Sada 16 godina kasnije, Nole i Rafa ponovo će da sastanu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rolan Garosu, ponovo u četvrtfinalu, ali ovoga puta je ulog hiljadu puta već nego kad su se prvi put sastali. Trka za najuspešnijeg tenisera svih vremena vrlo lako može da bude odlučena posle njihov 59. dvoboja. Trenutni skor je 30:28 za Novaka, ali pobeda u utorak ima neprocenjivu vrednost.

🔙 2006'dan 2022'ye...

🎾 16 yıllık rekabette 59. kez karşı karşıya gelecekler...

🔥 #RolandGarros'ta nefis çeyrek final: Novak Djokovic 🆚 Rafael Nadal pic.twitter.com/H5t8Rvhvua

— TRT Spor Yıldız (@trtsporyildiz) May 30, 2022

Kladionice nemaju dilemu ko je favorit. Kvota za trijumf Đokovića kreće se od 1,44 do 1,47, dok uloženi novac na pobedu Nadala može da se pomnoži sa 2,80. 

Na ovakvo postavljenje kvote, najviše je uticala sve bolja forma Novaka Đokovića, trijumf u Rimu, kao i odlične igre u Parizu ali i povreda pete koja muči Španca.

Treba podsetiti da su Nole i Nadal sreli poslednji put prošle godine u polufinalu Rolan Garosa, kad je Đoković slavio sa 3:1, a zatim došao je do titule u Parizu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.