KAO POKISAO: Nadal obrazložio svoju odluku da se povuče sa Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

KAO POKISAO: Nadal obrazložio svoju odluku da se povuče sa Vimbldona

Ne može dalje.

Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da se povuče sa Vimbldona zbog teške povrede koju je doživeo i u finale ide direktno Nik Kirjos.

Nadal je na konferenciji za medije potvrdio da se povlači sa turnira.

- Nažalost, kao što pretpostavljate, ovde sam jer se povlačim sa turnira. Mučio sam se sa abdominalnim bolom, juče sam to prihvatio, potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da imam cepanje mišića, komunikacija je kasnila jer sam ceo dan razmišljao koju odluku da donesem. Mislim da je vreme da povučem, često sam bio u teškim momentima - otkrio je Nadal na početku.

- Nema smisla da nastavim da igram, samo mogu da pogoršam stanje - dodao je on.

Potom je dodatno obrazložio:

- Ne mislim da mogu da pobedim na dva meča pod ovim okolnostima. Ne mogu da izvodim normalne pokrete, zamišljao sam sebe kako pobeđujem dva meča, na neki način iz poštovanja prema sebi nisam hteo da izađem da igram a da nisam dovoljno takmičarski nastrojen, da ne mogu ds igram kako hoću. Povreda stopala je sada bolja, najbitnija stvar za mene je sreća, bitnija od svake titule. Ne mogu da rizikujem taj meč da ostanem tri, četiri meča van takmičenja. Šta se desi desiće se, to je moja odluka i moram da živim sa tim. Veoma sam tužan, doneo sam tešku odluku.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rafael Nadal se povukao sa Vimbldona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022

Ne može više...Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da se povuče sa Vimbldona zbog teške povrede koju je doživeo i u finale ide direktno Nik Kirjos...Nadalu je napukao stomačni mišić, i on ipak neće igrati protiv Nika Kirjosa u polufinalu Vimbldona...Kako prenose španski mediji, 22-struki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.