Jeste li spremni? Novak vs Nadal, 51. put! Evo kada se sastaju!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste li spremni? Novak vs Nadal, 51. put! Evo kada se sastaju!

Novak Đoković je pobedom protiv Keija Nišikorija obezbedio sebi meč protiv Rafaela Nadala.

Jeste li spremni za klasik?

Posle duže od godinu dana i meča koji je dobio Rafael Nadal u polufinalu Madrida, ponovo će se sastati najbolji španski i najbolji srpski teniser, ovoga puta u polufinalu Rima.

Dosadašnji skor je 26 pobeda Novaka i 24 pobede Rafe, uz konstataciju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u poslednjih 14 mečeva Novak slavio 12 puta.

Ono što je sigurno jeste da Novak i Rafa neće izaći na teren pre pola 3 popodne u subotu, sačekaće Svitolinu i Kontaveit da završe svoj meč na centralnom terenu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković i Nadal, nastavak jednog velikog rivalstva

Izvor: RTS, 19.Maj.2018, 10:34

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u polufinalu Mastersa u Rimu, posle pobede nad Keijem Nišikorijem (2:6, 6:1, 6:3), igra sa Rafael Nadalom. Meč bi trebalo da počne oko 15.00 (termin je, naravno, uvek podložan odlaganjima), a direktan prenos pratite na Prvom programu RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.