Indijan Vels i Majami bez Nadala

Izvor: B92, 26.Feb.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijan Vels i Majami bez Nadala

Rafael Nadal propustiće turnire u Majamiju i Indijan Velsu, kako bi se pripremao za sezonu na šljaci i glavni cilj - osvajanje Rolan Garosa, tvrdi "Marka".

Nadal, koji je u karijeri osvojio 11 Gren slem titula, nedavno se vratio na teren osvojivši trofej na Otvorenom prvenstvu Brazila, posle skoro sedmomesečne pauze zbog povrede kolena.

Bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi teniser sveta u utorak startuje na turniru u meksičkom Akapulku protiv Argentinca Dijega Švarcmana.

Po dolasku u Meksiko, Nadal je priznao da mu koleno još nije potpuno zdravo.

Mogu da se takmičim, ali me koleno i dalje muči“, rekao je Nadal i dodao da se taj problem sa kolenom pojavljuje s vremena na vreme, „Ima dana kada mi je bolje, a opet ima dana kada se osećam lošije, To svakako nije idealno za mene zbog toga što je moja filozofija igre zasnovana na stalnom maksmalnom davanju sebe“.

Posle učešća u Meksiku, Nadal se vraća u Evropu gde će u aprilu igrati na Mastersu u Monte Karlu, kao i u Madridu i Rimu, pre početka Rolan Garosa, 26. maja, gde će juriti osmu titulu.

Masters u Indijan Velsu traje od 7. do 17. marta, dok je turnir u Majamiju na programu od 20. do 31. Oba ćete moći da pratite u direktnim prenosima na televiziji B92.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal propušta Indijan Vels i Majami?

Izvor: Akter, 26.Feb.2013

Rafael Nadal propustiće turnire u Majamiju i Indijan Velsu, kako bi se pripremao za sezonu na šljaci i glavni cilj – osvajanje osme titule na Rolan Garosu, tvrdi "Marka"

Nastavak na Akter...

Nadal propušta Majami i Indijan Vels

Izvor: Press, 26.Feb.2013

Nadal, koji je u karijeri osvojio 11 gren slem titula, nedavno se vratio na teren osvojivši trofej na Otvorenom prvenstvu Brazila, posle skoro sedmomesečne pauze zbog povrede kolena...Bivši prvi teniser sveta danas startuje na turniru u meksičkom Akapulku protiv Argentinca Dijega Švarcmana..Po...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.