Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Mar.2013, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijan Vels: Berdih i Nadal prvi polufinalisti

Berdih je u prvom četvrtfinalu u četvrtak pobijedio Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4), dok je u susretu nekadašnjih prvih igrača svijeta, Nadala i Švajcarca Rodžera Federera, Španac bio bolji, takođe sa 2:0 (6:4, 6:2). U petak se igraju preostala dva četvrtfinala - prvi igrač svijeta, srpski teniser Novak Đoković sastaje se s Francuzom Žo-Vilfredom Congom, a u drugom meču igraju Britanac Endi Marej i Argentinac Huan Martin del Porto. (Agencije)
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Nadal ubedljivo pobedio Federera

Izvor: Glas javnosti, 15.Mar.2013

INDIJAN VELS - Prvi polufinalisti teniskog turnira u Indijan Velsu, u SAD, jesu Čeh Tomaš Berdih i Španac Rafael Nadal...Berdih je u prvom četvrtfinalu u četvrtak pobedio Kevina Andersona iz Južne Afrike sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4), dok je u susretu nekadašnjih prvih igrača sveta, Nadala i Švajcarca...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.