IMA 16 POBEDA U NIZU: Svaka čast Nadalu, ali on je najveći konkurent Đokoviću za titulu u Melburnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 14:43

IMA 16 POBEDA U NIZU: Svaka čast Nadalu, ali on je najveći konkurent Đokoviću za titulu u Melburnu

Naredni rival Danila Medvedeva biće Filip Krajinović.

Svaka čast Rafaelu Nadalu, ali sudeći pema partijama na startu sezone, najozbiljniji kandidat za plasman u finale Australijan opena iz drugog dela “kostura” je Danil Medvedev.

Rus je u drugoj rundi gren slema u Melburnu savladao Španca Roberta Karbalesa Baenu sa 6:2, 7:5, 6:1, a u trećem kolu igraće protiv srpskog asa Filipa Krajinovića.

Bajern večeras (19.00) igra za titulu klupskog prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta protiv meksičkog Tigresa koji predvodi iskusni Andre Pjer Žinjak. Nemci su, naravno, apsolutni favoriti, a kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,26, dok je kombinazzija 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Tigres

Četvrti igrač sa ATP liste nastavio je trijumfalan niz i u ovom trenutku ima 16 pobeda za redom. Od 31. oktobra, kada je pružuio ruku Kevinu Andersonu na turniru u Beču, Medvedev je osvojio masters u Parizu, Masters kup u Londonu i ATP kup sa Rusijom u predvečerje Australijan opena.

U ovom nizu padali su i Novak Đoković, Rafael Nadal i Dominik Tim u Londonu i tri puta Aleksander Zverev, koji je postao redovna mušterija hladnokrvnog Rusa.

Danilova mana je što gotovo da nema značajniji rezultat na gren slem turnirima. U Australiji je najdalje otišao do četvrtog kola, a najveći uspeh mu je plasman u finale US opena 2019. godine, kada je poražen od Rafaela Nadala u pet setova.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.